Weekmenu #7 maart

In maart werd er véél gegeten. Dikwijls op restaurant, mede dankzij een citytrip naar Berlijn dat een echt foodwalhalla blijkt te zijn. In april moet dat toch een beetje minder, ook voor het budget :-) De cijfers: acht keer vegetarisch en vier keer plantaardig. Weeral nét niet de helft…

weekmenu
Fajitasss.

Weekmenu maart week 1

  • ovenbroodje met brie, mayonaise en rauwe groentjes
  • schorseneren met brie en walnoten (recept uit Puur Pascale p xx)
  • koelkastkneusjescurry (recept uit Honger!, pxx)
  • restje van gisteren
  • filet pur met gebakken patatjes, mayonaise en rauwe groentjes
  • fajitas met kokoswraps, kipblokjes, paprika (uit de tuin), guacamole en zure room
  • versgemaakte vidévulling (met kip en gehaktballetjes mmm) met frietjes van pastinaak en zoete aardappel
weekmenu
Uit eten in Berlijn.

Weekmenu maart week 2

  • linzenslaatje met rijst (recept uit Puur Pascale, pxx)
  • frietjes en een Bickyburger van ’t frietkot
  • op citytrip: Wienerschnitzel met pommes frites bij Gaffel Haus
  • op citytrip: een Umami-hamburger bij Momotaro Tavern
  • op citytrip: voorgerecht Burrata met gegrilde groentjes en yoghurt, hoofdgerecht Kräuterseitlinge (een soort grote champignons) met gratin, dessert moelleux met in porto en balsamico gemarineerde aardbeien en een sorbet van duindoornbessen (de hemel op aarde), bij Spindler
  • op citytrip: voorgerecht Essenz und Tasche vom Champignon, hoofdgerecht Gebackene Aubergine mit Tomatencreme, dessert Cookie mit Schokolade, Johannisbeere und Pistazie (omg to die for) bij Cookies Cream
  • op citytrip: voorgerecht dim sum en Gemüserollen (ofte loempiaatjes), hoofdgerecht rijst met gefrituurde vis en zoetzure saus, bij Jolly
weekmenu
Favoriet eten!

Weekmenu maart week 3

  • diepvriespizza met mozzarella en pesto
  • rode kool met appelmoes en gehaktballetjes
  • chili con carne met kaasss
  • een slaatje met kipblokjes, avocado, walnoten en geraspte wortel (keisaai ik weet ‘t)
  • rijst met fishsticks en tomatenbechamelsaus
  • pasta P met kaasss
  • entrecôte met geroosterde pastinaak, zoete aardappel en knolselder
weekmenu
Uit eten bij Zarza.

Weekmenu maart week 4

  • spaghetti bolognese; komen eten bij vrienden
  • pizza bolognese
  • ovenschotel prei (restje uit de diepvries) met puree van pastinaak en knolselder
  • groentjes met kaas: geroosterde pastinaak, wortel en knolselder met gemalen kaas en geitenkaas
  • tortellini met kaas en spinazie; uit eten met vriendinnen bij De Optimist
  • uit eten bij Zarza – date night!
  • paasfeest bij mijn oma met een garnaalslaatje, kip, en chantilly en gateau als dessert.

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.