Weekmenu #2 oktober

De maand werd goed ingezet, maar na week twee ging het pijlsnel bergaf. Nochtans, de vitamientjes zijn heel erg nodig nu de dagen zo kort en donker zijn. Tijd voor stoofpotjes en warme soepjes…

weekmenu
Geroosterde pompoen bij De Optimist.

Week 1

* steak met gebakken patatjes en boontjes
* een zak Cheetos chips want ik had écht geen zin in soep
* hutsepot uit de diepvries met kippenworst en álle groentjes uit de moestuin: snijbonen, warmoes, rode biet, tomaat.
* uit eten bij De Optimist: geroosterde pompoen met feta en kiemscheutjes en pompoenpitten en balsamico.
* portobello’s gevuld met gekruide geitenkaas, met daarbij trostomaatjes en gerookte zalm.
* suikerbrood (want na een dagje Gent te moe om te koken)
* vidésaus uit de diepvries (met kip en balletjes dus) met frietjes van pastinaak en zoete aardappel

weekmenu
Herfstig slaatje met vijgen en geroosterde zoete aardappel.

Week 2

* linzenpasta met tomatengroentegehaktsaus en kaaasss
* slaatje met verse vijgen, pompoenpitten, feta en geroosterde zoete aardappel (recept)
* curry met ananas, bloemkool, prei en patatjes, met tv-worstjes erbij (I know)
* event op het werk: cheese & bacon burger van Ellis Gourmet Burger
* fishsticks met rijst en tomatenbechamelsaus
* puree van pastinaak en knolselder met hamburger
* late lunch in het Wagenhuis: kaaskroketjes en dame blanche

weekmenu
Stoofvlees!

Week 3

* boefavond. Meer zeg ik daar niet over.
* stoofvlees met puree van knolselder en pastinaak (restje van zaterdag) en gebakken champignons. Mmmm.
* linzenpasta met tomatengroentegehaktsaus (met paprika en wortel uit de tuin) uit de diepvries en kaaasss
* hutsepot met groentjes uit de tuin en kip van deeleenkoe (uit de diepvries)
* pulled pork met rauwe groentjes
* spaghettiii
* hamburger met frietjes en rauwe groentjes

weekmenu
Kaasschoteltje.

Week 4

* pizza. I know – ondanks de goeie voornemens
* gnocchi met tomatensaus, spekjes en stukjes blauwe-schimmelkaas
* een halve pizza. Dat gebeurt er dus als ik geen zin heb om te koken.
* moussaka bij De Optimist
* kaasschotel
* gourmet: vleesjes met rauwe groentjes
* spaghettiii

Wat stond er bij jou zoal op de menu?

3 Comments

  1. Ik heb het te druk met de opleiding en het appartement dat ik gekocht heb in orde te zetten dus ik houd het eenvoudig: fish sticks met tagliatelle en spinazie, eten uit de diepvries, kant-en-klare maaltijden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *