Over mij

puurder leven, Brugge, persoonlijke blog, groene blog, duurzaam, belgian blogger
Brugge, 2016.

Mijn naam is Leen, ik ben een dertiger en werk als office manager in Leuven city. Ik ben een introverte HSP’er, perfectionisme en onzekerheid horen daarbij. Het lief is mijn lief, al sinds 2008, maar de Alpen en mijn familie nemen ook een plekje in in mijn hart.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met een boek, in de natuur (bergen! bossen!) of in mijn tuin. Ik drink al eens graag een glas bubbels, hou van lekker eten en van in de zetel hangen.

Op deze blog deel ik mijn zoektocht naar een beter, duurzamer leven, zonder te willen inboeten aan kwaliteit want genieten van het leven, dat staat centraal! Ik post over receptjes die ik lekker vind, producten en webshops, mijmeringen en overpeinzingen over het dagelijks leven, het reilen en zeilen van mijn moestuintje, de leuke uitstapjes die we maken…

Weet je niet waar te beginnen? Hier zijn een paar tips…

* Mijn kennismaking met paleo & Pascale Naessens (2016)
* Alles over mijn burn-out (2017)
* Boeken die ik heb gelezen
* Updates van de moestuin
* Groene tips in de rubriek Leven zonder
* Uitstapjes die we maakten

* Alle receptjes

 

Niets van wat ik hier schrijf, staat in beton gebeiteld: iedereen heeft zijn mening, leven en lichaam, ’t is belangrijk dat jij doet wat en leeft zoals jij denkt dat dat het beste is. Ik hoop dat je hier inspiratie kan vinden en me tips kan geven, en als je vragen of opmerkingen hebt, mag je me altijd mailen! Ik bijt niet en – ssst, vertel het niet voort – ik krijg stiekem wel een beetje graag mails zo.

Veel leesplezier!

 

10 Comments

  1. Ik blijf je volgen ! Begin aan mijn tweede week “vasten” volgens Lien Braeckevelt haar boek 5:2 Vasten en feesten, eindelijk heb ik iets gevonden dat op mijn lijf is geschreven !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.