Gouden randjes #18

De weken zijn hier voorbijgevlogen maar toch heb ik ook in oktober een aantal leuke dingen weten te verzamelen.

* schrijven, schrijven, schrijven! * nog eens een aantal keer vers koken in plaats van de opeenvolging frieten – pizza – o en doe nog maar eens frieten * drukke dagen op het werk waardoor de tijd voorbij vliegt * komen eten bij vrienden met kaaspizza en Goldstrike bij de afwas * heel wat dingen voor trouw, reis en bouw kunnen afvinken * onze handtekening gaan zetten op het gemeentehuis * een glaasje cava in de zon * lekker gaan eten * het perfecte trouwkapsel vinden dankzij de volharding van de schoonmoeder (want ik was al zover dat ik het gewoon los ging dragen) * een wandelingetje op mijn favoriete berg * een rustige zondag *

* de enthousiaste reacties op onze huwelijksuitnodiging van Fanny&Laura  * een avondwandelingetje met mijn ouwe trouwe Nikon en de laagstaande herfstzon * Nepal *

Schermafbeelding 2018-11-09 om 13.17.52* thuiskomen want home sweet home * nieuwe schoenen en nieuwe kleren (jaja ik weet het, maar toch blij met de nieuwe aanwinsten!) * webshops die alle moeite van de wereld doen om het snoep voor de bedankjes tijdig bij mij te krijgen * de beste pompoensoep ooit maken (al zeg ik het zelf, maar het werd bevestigd door de collega’s) * groot onderhoud van het regenboogros, we kunnen er weer tegen * panty’s, ja, tot vorig jaar had ik enkel effen zwarte of bruine en droeg ik amper kleedjes maar er gaat een nieuwe wereld voor me open, zeker nu de glitterspullen voor de feestdagen in de rekken verschijnen * een leuk half dagje in Mechelen met de meisjes en een brunch bij Sister Bean * naar de cinema voor Bohemian Rhapsody <3 *

Heb jij glitter in je kleerkast?

23 Comments

 1. Wat is jullie trouwuitnodiging leuk, ik snap de complimenten wel! Hopelijk hebben jullie een hele mooie dag gehad. Goed dat je weer wat gezonder eet. Zou ik ook moeten doen. Zelf het lot helpt me; ik kocht laatst een kant-en-klare lasagne en ondanks dat hij nog goed moest zijn, was hij al zuur, haha.

  1. Leen

   Ik vond hem geweldig de moeite, om zo eens binnen te mogen kijken in het leven van een veelbesproken man als Freddie Mercury en bij een legendarische band als Queen, maar ik ben dan ook al fan van hen en ik heb heel wat slechte reviews gelezen, maar echt, ik heb genoten van elke minuut en ik wil hem nog eens zien! Nu direct!

 2. christa vanhecke

  O zo leuk, je hebt een kaartje van de zelfde hand als het geboortekaartje van Otis van Nele! Ik ben helemaal weg van die leuke stijl ! En het waren misschien hectische dagen, maar een beetje druk is wel leuk. Vooral als het allemaal leuke dingen zijn. Ik hoop dat jullie huis geweldig zal zijn! Veel succes!

  1. Leen

   Ik heb vooral glitternagellak en dan glitterpanty’s. Ik ben nog op zoek naar het perfecte glitterjurkje maar tot nu toe enkel lelijke dingen gezien. Ik hoop nu we de feestdagen naderen dat ik nog wel over iets ga vallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.