Gouden randjes #16

We zitten wat achter met onze ‘gouden randjes’ maar ook in augustus waren er heel wat lichtpuntjes!

* regen, eindelijk, het deed zo’n deugd * Friends bingewatchen * de handdoek in de ring gooien, naar de dokter gaan voor (weeral) een bloedtest en daarna ook voor de aanhoudende darmissues (die stressgerelateerd bleken) en twee dagen zetelhangen inlassen #luisterennaarhetlijf *

* een fantastisch mooie en veel te korte wandelvakantie in Luxemburg, zo van het soort waar je met pijn in hart van wegrijdt en net daardoor weet dat het écht goed was, en waarvan de eerste blogpostjes reeds online staan op de reisblog, dan kunnen jullie meegenieten hé * eindelijk een licht couchke krijgen want door de hitte van de voorbije weken heb ik de zon zoveel mogelijk vermeden * een paar nachten zonder muggen, hallelujah *

* onverwacht met het lief een ijsje gaan eten onder de middag, bij de beste gelateria van Leuven * mijn agenda wat leger maken en aan mijn rode vlaggetjes werken * eindelijk een dj vinden voor de trouw * voor het eerst in mijn leven mijn nagels professioneel laten doen en natuurlijk kiezen voor knalroze, samen met ons mama (maar zij dan met een iets neutralere kleur) * voorzichtig weer aan het lopen gaan want lopen is lyfe *

* een leuk dagje met schoonvader, schoonstiefmoeder en schoonzusje in Planckendael, waar ik smoorverliefd werd op de olifantjes en van het lief een knuffelversie mee naar huis mocht nemen * onverwacht een lege zondag = tijd voor tuintje, de was en blogjes lezen * mijn vrije maandag mogen wisselen omdat dat beter uitkomt met mijn werk-workload en daardoor genieten van een dagje me-time net wanneer ik dat keihard nodig heb *

* het definitieve ontwerp van onze huwelijksuitnodiging dat na veel proberen het ideale compromis is voor het lief en ik die soms zo verschrikkelijk hard verschillen * een zomeryogales en het besluit om mij in te schrijven voor het nieuwe semester #selfcare * tiramisu (en zoveel ander eten) op het werk * een verjaardagsfeestje in Mechelen dat eindigde met tequila – één shotje weliswaar; we worden al een dagje ouder * een uitstapje naar Gent met vriendin S. die ik exact 20 jaar geleden leerde kennen op de schoolbanken * onze trouwringen gaan kiezen of enfin bepalen hoe we willen dat ze eruit gaan zien *

Welke geluksmomentjes kon jij verzamelen?

7 Comments

 1. Onze trouwringen… die krengen kosten echt geld hé. Ik heb dan een nonkel in de sector die de ringen die ik wil aan inkoop wil arrangeren, maar dan nog. Een rib. Ik denk aan een alternatieve ring, niet van goud.
  Augustus lijkt me al zo ver weg dat ik me geen geluksmomentjes kan herinneren. Wat eigenlijk best triestig is.
  September tot hiertoe had nog geen échte hoogdagen buiten de steeds groter wordende liefde die ik voel voor mijn lief en waar ik mezelf eigenlijk verbaas dat ik zo ‘zwak’ ben.

  1. Leen

   Dankje!
   Wij moeten ervoor naar Gent, gaan het beperken tot twee keer en vrienden, die er in de buurt wonen, de grote verantwoordelijkheid geven om ze af te halen en mee te brengen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.