Gouden randjes #15

De afgelopen weken waren zwaar. De hitte begon zijn tol te eisen waardoor ik nog slechter sliep, nog sneller vermoeid raakte en sporten op den duur zelfs weer op een zeer laag pitje moest worden gedraaid, evenals bloggen for that matter. Helemaal niet leuk. Wat er dan wél leuk was?

Ardennen wandeling
Op trot in d’Ardennen.

* de eerste grote rode tomaat * op trainingsweekend in d’Ardennen genieten van de rust, stilte, natuur en de afgelegde kilometers * een ijskoude Fanta na een zware inspanning * nieuwe bergschoenen, want mijn bergschoenen zijn altijd mijn favoriete paar schoenen * veel lezen *

bergschoenen
De nieuwe shoes, al redelijk bestoft want met al die droogte in ’t bos..

* EEN VENTILATOR OMG DAT IK DAT NOG NIET EERDER HAD GEKOCHT (waardoor de hete nachten iets draaglijker werden en ook de muggen wegbleven) * een paar regendruppels op de fiets die, toch voor een moment, zorgden voor verfrissing * tijd doorbrengen in de tuin; ik was een even vergeten hoe ontspannend dat eigenlijk is * airco in de meeting rooms en alle collega’s die daar samentroepen – bijna alle, want er zijn gekken die wél in 32 graden kunnen werken zo blijkt * ijsjes, zoveel ijsjes *

Tien regendruppels en zo blij als een kind.

* mijn vrijgezellen in het thema ‘rust en ontspanning’, met een picknick, wellness en ’s avonds lekker eten, afgesloten met een reusachtig ijsje * goedgekeurd worden bij de tandarts * mijn schoonmoeder die langskomt om een trouwkapsel uit te proberen en mijn tante die langskomt met hond Kaatje en zo een gezellige avond hebben op ons terras * date night met het lief, voor het eerst in drie maanden * een halve dag bijna volledig op mezelf zijn en daar keihard van genieten: boekje lezen op de trein, wandelingetje naar een park, nog meer lezen op de trein * een oude vriendin terug zien * airco op de trein *

Lezen lezen lezen.

Welke leuke dingen passeerden er bij jou?

 

10 Comments

  1. Oh, zalig, een vrijgezellen op ‘jouw maat’. Ik ben nog altijd zo blij dat mijn BFF mij zo goed kent en ook iets rustigs had gepland :-).
    Hier meer dan een paar druppels regen, maar ik ben blij voor mijn plantjes. Ondertussen zitten we hier met een gigantische tomatenoogst, dus ik maar verse tomatensaus maken. Waar ik dan dik twee uur aan bezig ben… Gelukkig is koken wel ontspannend!

    1. Leen

      Haha ja, maar het is een hele verbetering want sinds juni hebben we airco in de vergaderruimtes. Op onze zolder (de open space) zelf is dat, omwille van het metershoge plafond, niet mogelijk. Dus ik vind het heerlijk nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.