Gouden randjes #12

Er was een kleine blogpauze, die u vast niet is opgevallen. Er lag efkes iets te veel hooi op mijn vork, waardoor ik de fut niet meer had om te schrijven. (De zoveelste vakantie, de moestuin, een trouw te plannen en #lot13, daarnaast een hoop sociale afspraken want mei is verjaardagmaand, druk op het werk én een yogatraject gestart… Allemaal leuke dingen, maar VEEL.)
Bij jullie komen lezen gebeurt – en dat heb je misschien wél gemerkt – met een enorme vertraging waardoor ik het gevoel heb constant achter de feiten aan te hollen maar anderzijds wil ik ook niets gemist hebben dus *aaaah* kendet?

Hier zijn we weer, maar we gaan op een iets lager pitje bloggen, niet meer drie tot vijf (reisblog inclusief) postjes per week, maar wanneer ik er tijd voor en vooral zin in heb. Om goed te herstarten, geef ik hierbij graag mijn gouden randjes van de voorbije weken.

citytrip Lissabon

* een superfijn maar o zo vermoeiend met al die heuvels citytripje naar Lissabon waarvan hier al een smaakmakertje * prei meekrijgen uit papa zijn moestuin en zo toch nog iets (redelijk) gezond kunnen klaarmaken die avond * denken dat de baas (die niet graag ‘de baas’ genoemd wordt maar kijk, ik doe het toch) secretaressedag is vergeten en dat was hij ook, dankzij Google die beweerde dat het een week later was, en dan de dag nadien een grote Alocasia cadeau krijgen, damn, ik begon net niet te springen van blijdschap * The Dress bestellen nadat mama haar best deed de tranen in haar ogen te verbergen en beseffen: nu kunnen we echt niet meer terug, we’re getting married!! *

samentuin

* bloesemtijd, ook in de samentuin * een puppy die op bezoek komt op kantoor * in mijn zoektocht naar het perfecte trouwlied op pareltjes stuiten als My bijou, serieus, DIE GITAAR * onze trouwzaal vastleggen * onze openingsdans vinden * een ceremoniemeester vinden * een paar nachten beter slapen * me beter in mijn vel voelen *

vensterbanktuin

* tomatenplantjes kopen, en ruiken, mm! * bij mijn grootouders langsgaan en niet enkel soep met balletjes krijgen, maar ook gewonnen brood * stiekem dromen van #lot13 (waarover later hopelijk meer nieuws) * brownies van collega J. op het werk die de allerbeste ter wereld zijn; wij kijken elk jaar opnieuw keihard uit naar zijn verjaardag, dat spreekt *

wijnkelder

* een medeblogger die me vanuit Montreux een foto stuurt van Freddie Mercury – als wij naar Zwitserland gaan, probeer ik altijd een route via Montreux uit te stippelen zodat we Freddie gedag kunnen gaan zeggen want die mens is echt veel te vroeg heengegaan – en eentje van Rivella, mijn favoriete Zwitserse frisdrank * de eerste Apérol Spritz van onze Frankrijk-trip op een terrasje, wat het officiële begin van onze minivakantie inluidde * met een koffer vol wijn terug naar huis rijden en daarna samen drie uur bezig zijn om onze volledige wijncollectie in een app te gieten #echteliefde * trouwschoenen vinden, enfin, twee paar al, ik weet niet goed wat kiezen *

Wat waren uw mooie momentjes?

 

15 Comments

 1. Waow, je hebt je trouwjurk gekozen! Wat fantastisch! Euh, wat wij gedaan hebben de laatste tijd, uitstapjes, lekker gekookt, veel ge-aperitiefd. Ah en een weekend geboekt naar Disneyland met de kids van Wim en hun partner. 6 grote kinderen die nog eens samen op stap gaan! Enne, al 11 boekingen hebben op Airbnb, hoe fantastisch is dat niet!

  1. Leen

   Heerlijk, Disneyland! Nog nooit geweest, wel eens op het punt gestaan maar dan naar Parijs gegaan in de plaats… Veel succes met je B&B, spannend wachten op de eerste reviews!

 2. Heerlijk bericht! Goed idee om gewoon te bloggen wanneer je tijd en zin hebt! Bij mij verschijnt er de laatste tijd iets meer, maar ik weet nu ook al dat er weer momenten gaan komen waarop het minder gaat zijn en dat is ok. De ene keer krijgt de ene hobby voorrang, de andere keer de andere :-)

  Ik heb geen idee wat #lot13 betekent (al denk ik aan bouwgrond?), maar hoe dan ook succes ermee!
  En hoera voor bazen die mooie planten cadeau doen, al is het dan een dag te laat :-)

 3. Nu al trouwschoenen gevonden!? Wow! Ik heb daar koortsachtig naar moeten zoeken en was maar net op tijd voor mijn pasbeurt. Duidelijk veel leuke dingen die de revue gepasseerd zijn.

  1. Leen

   Ik ben nog niet 100% zeker… Alleen dat die uit de trouwwinkel, waar ze een hele lijn hadden met allemaal verschillende modellen en kleuren en afwerking, niet zo heel erg goed zaten én 300 euro kostten gemiddeld… Ja sorry dan trek ik wel naar de Torfs :-D Ik heb een paar staan dat ik al had dat wel geschikt is (denk ik) en dan nu een tweede paar gekocht maar ik ga pas zeker zijn als ik eind augustus moet gaan passen, dus het kan zijn dat ik tegen dan nog eens twee paar extra voorzie :-D

 4. Wauw, zalig! Een huwelijk zorgt voor veel gouden randjes precies. Ik ben ook wel benieuwd naar #lot13. Als het bouwgrond is, hoop ik op een mooi stukje, met genoeg plaats voor een eigen moestuin!
  Mijn verblijding van de dag: een brief krijgen dat ik één van de winnaars ben van de ‘Helden op de fiets’-actie van onze gemeente. De prijzen moeten persoonlijk afgehaald worden op het gemeentehuis, dus ik moet nog even geduld hebben om te weten wat ik gewonnen heb… Schpannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.