Gouden randjes #11

Een ongelooflijk fijn weerzien met Brussel op de eerste échte dag van de lente, want de zon was van de partij waardoor we ons allereerste terrasje van 2018 konden doen, hoe cool was dat! Laat die Apérol Spritz maar komen. En dat lichtjes verbrand velleke ook ineens.

P1020820

Boeren & Buren die een nieuw afhaalpunt in Leuven openen waardoor ik misschien wel weer klant kan worden, hip hoi! * het doorhebben dat het lief plant mij ten huwelijk te vragen * een collega die bij een bezoek aan Ikea een keimooie calathea meebrengt (ik ben dan ook weinig subtiel dus misschien heb ik vooraf overenthousiast door de plantjespagina’s van de website zitten scrollen en haar wat hints gegeven) * de diëtiste die zegt dat ze mij nooit meer op dieet wil laten gaan en dat de mooiste woorden ever vinden *

download_20180331_201557

* het lief die mij ten huwelijk vraagt en natuurlijk heb ik JA gezegd!! * mijn zus die zo oprecht enthousiast reageerde op het nieuws dat ik bijna opnieuw begon te bleiten * een superfijn weekendje in de Vlaamse Ardennen om onze 10 jaar te vieren met véél wandelen en véél eten * de trouwzaal van mijn dromen vinden, ik wist het direct toen we er binnen stapten en helemaal toen we het bijzaaltje zagen waar we de ceremonie kunnen houden * twee dagen later nog een trouwzaal zien die hét wel eens zou kunnen worden #keuzestress *

P1020902

* veggie burrito’s bij de Optimist, twee dagen op rij zelfs, lalala * het lentezonnetje, natuurlijk * keihard werken in de tuin en al de eerste plantjes kunnen uitplanten, da’s den eerste keer dat mij dat zo vroeg lukt (al is het nog maar de vraag of ze dat allemaal gaan overleven natuurlijk) * mooie borden krijgen via mijn zus die nog van moemoe geweest zijn *

IMG_20180408_134411

Welke leuke dingen heb jij onthouden?

 

12 Comments

  1. Proficiat met je huwelijk!
    Ik heb vooral deugd gehad van de eerste echte lente zon en warmte en het speelcafé van gisterenavond in Hal 5 was ook leuk en wil ik zeker nog eens doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.