Dag op dag #2

Het idee voor deze rubriek haalde ik bij Haaike, die al jaren elke dag één foto neemt en met haar rubriek Throwback Thursday af en toe terugblikt.
En het leek me superleuk om ook hier af en toe herinneringen op te halen, al heb ik dan niet van élke dag een foto.

Barvaux

1 jaar geleden waren we op weekend in Barvaux, in de Belgische Ardennen. Het regende, jep, maar dat weerhield ons er niet van te gaan wandelen. Helaas zijn de wandelpaden rond Barvaux veelal verhard, en vonden we er slechts weinig uitdaging. Gelukkig was er wellness in het hotel!

balkontuin

3 jaar geleden had ik nog geen (samen)tuin en gebruikte ik ons balkon van een paar vierkante meter om al mijn planten te zetten. In een vierkante-meter-bak, die je op deze foto ziet, stonden tomaten, bonen, minizonnebloemen, wortels en minikomkommer vrolijk op elkaar gepropt. Daarrond stonden dan nog bloempotten met sla, radijzen, aardappels en verschillende soorten bloemen. En geloof het of niet: er was nog plek over voor vijf stoelen en een kaasfonduepot!

thuis

4 jaar geleden plaatste mijn huurbaas enkele foto’s van mijn toenmalig huurappartement op Immoweb om op zoek te gaan naar een nieuwe huurder, gezien ik die zomer zou verhuizen. Ziet ne keer hoe proper en zonnig alles erbij ligt! Speciaal voor de foto, moet ik bekennen, want doorgaans ben ik een grote sloddervos (hoewel ik zou willen dat mijn huis altijd opgeruimd is). Ik vind het trouwens heerlijk om te zien dat ik toen kleur durfde te gebruiken; nu is onze living redelijk saai grijs-wit-zwart…

vakantie

6 jaar geleden waren we op vakantie in Italië, voor een rondreis die startte in Sienna. Ik kan me niet herinneren dat we indertijd al wijndrinkers waren; misschien dat deze fles een welkomstgeschenk was. Niets leuker dan ’s avonds uitstippelen wat we de volgende dag zouden gaan doen! Het was mijn derde keer in de stad, en meteen de laatste, hoewel ik me al jaren voorneem om nog eens terug te keren. De rest van onze trip zou ons nog naar San Gimignano, Firenze en Lucca leiden.

shoe addict

8 jaar geleden kocht ik ook al opvallende schoenen. Deze waren net dat ietsje te klein en moest ik definitief afdanken toen er steunzolen in mijn leven kwamen. Ik vond ze wel stoer. En opvallend. Beide belangrijke criteria voor mijn schoenen.

trektocht

9 jaar geleden nam mijn vader mijn zus en mij mee op een meerdaagse trektocht door G.H. Luxemburg. Het was niet onze eerste trektocht, maar wel de eerste waar we in jeugdherbergen sliepen. We hadden verder niet veel voorbereidende training gehad en daarom elke avond zere voeten, maar toen al hield ik van de natuur en het in jezelf gekeerd doorstappen, doorstappen, van punt A naar B en de dag daarna punt C.

En wat deed jij zoal dag op dag 5 jaar geleden?

 

 

13 Comments

      1. Blijkbaar heb ik de vraag niet goed gelezen, ik antwoordde wat ik vorig jaar deed ;-). 5 jaar geleden, hmm, eens nadenken, dan was ik gewoon aan het werk vrees ik.

        De sociale verplichtingen vielen gelukkig nog mee dit weekend, ik was een beetje ziekjes (of last van de pollen, ik wist het niet goed) en voelde me héél zielig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.